Es confirmen 8 positius per coronavirus a l’Hospital Provincial de Castelló

L’estudi realitzat a 150 treballadors de l’àrea quirúrgica de l’Hospital Provincial de Castelló ha detectat 8 casos positius de COVID-19. Esta vesprada es coneixeran els resultats de les proves PCR que s’han realitzat este matí als últims 20 treballadors relacionats amb este servei.

Del seguiment dels casos es desprén que no hi ha cap pacient del centre afectat.

Dos treballadors de quiròfan van referir dijous passat i divendres, respectivament, símptomes lleus d’infecció per coronavirus, per la qual cosa el servei de Salut Laboral del centre va realitzar les preceptives proves de diagnòstic a estes persones, que van donar resultat positiu.

Com a mesura preventiva es va decidir posposar les intervencions quirúrgiques previstes per a hui i demà i es va posar en marxa el protocol de rastreig que indica la normativa vigent.

Durant el cap de setmana s’han realitzat 150 proves al personal de l’àrea quirúrgica i als seus contactes laborals. D’estes PCR, altres sis han resultat positives en treballadors asimptomàtics, amb el que són 8 els casos confirmats.

Cal destacar que les 8 persones afectades es troben en bones condicions generals i complint el seu respectiu aïllament domiciliari.

El comité de seguiment del coronavirus del centre es reunirà demà dimarts per a decidir l’actuació a seguir en els pròxims dies a partir dels resultats definitius de l’estudi del focus.

CatalàEspañol