El PP acusa l’Ajuntament d’obviar actes vandàlics contra l’església de Benimaclet

benimaclet

El regidor del PP en l’Ajuntament de València Alberto Mendoza ha denunciat un atac vandàlic contra l’església de Benimaclet i ha acusat al Govern municipal, format per Compromís, PSPV i València En Comú, d’haver-ho “obviat” i no haver-se pronunciat sobre este tema.

En un comunicat, Mendoza s’ha preguntat quin hauria sigut la reacció dels dirigents municipals si els mateixos fets -pintades en la façana i el sòl- s’hagueren produït “en algunes de les seues seus”.

Ha assenyalat que “la falta de seguretat en la zona és un fet que ha contribuït de manera determinant al fet que es produïsquen estos actes”, i ha assegurat que la falta d’agents policials “és cada vegada més apressant i el barri de Benimaclet l’està patint especialment”.

“A Ribó i als seus socis de govern no els importen estos actes vandàlics provocats per grups radicals ideològicament propers a ells ni els que es porten produint en nombrosos edificis emblemàtics valencians, especialment en el centre històric”, ha criticat el regidor.

Des del grup municipal popular han instat al Consistori al fet que incremente els recursos de seguretat i “instal·le ja les tan anunciades càmeres preventives de videovigilància en les proximitats dels edificis més emblemàtics de la ciutat”.

Mendoza ha acusat al Govern local de no haver fet gens en tres anys i ha assenyalat que València “ha sigut una de les ciutats europees que més patrimoni històric ha restaurat en l’última dècada, i així ho ha reconegut la mateixa Unesco”.

Publicitat