El PP reclama ajuda a Sanitat davant la decisió unilateral de l’alcalde de tancar Nules

El PP reclama més personal sanitari i proves PCR, agilitar els resultats dels tests i la infermera escolar enfront d'un alcalde "que només busca el focus mediàtic".

El PP de Nules ha reclamat ajuda a Sanitat per a garantir la protecció de la població davant els criteris polítics d’un alcalde que busca el tancament perimetral de la localitat. “Nules ha d’aplicar totes aquelles mesures que des dels professionals de la Sanitat s’exigisquen perquè el fonamental és preservar la vida dels nostres veïns”. Per este motiu, “l’alcalde hauria d’estar treballant per a obtenir més personal sanitari i proves PCR, agilitar els resultats dels tests i implantar la infermeria escolar”. En definitiva, “deixar a un costat el seu desig irrefrenable de ser protagonista i posar-se a treballar pel nostre poble”.

La portaveu del PP, María Victoria Marzal, ha fet una crida al seny. “Els polítics hem d’aplicar els criteris dels sanitaris, perquè esta és una pandèmia que se superarà si som capaces d’escoltar-los”. Per este motiu, “l’alcalde hauria de mesurar més els seus desitjos de tancar Nules perquè darrere de cada comentari hi ha milers de famílies que pateixen les conseqüències econòmiques dels seus desficacis”.

El Partido Popular acudirà hui a la reunió convocada per l’alcalde amb un únic objectiu: dir-li a l’alcalde que escolte a Sanitat. “Si els professionals decideixen aplicar un tancament perimetral de la població, per descomptat aplicarem tantes mesures restrictives consideren oportunes. Si per contra, no es considera necessària esta mesura, el que ha de fer l’alcalde és treballar per reforçar els recursos sanitaris i no posar en nom de tots decisions que són únicament seues”.

“Implicar el Partit Popular en decisions que nosaltres ni hem secundat ni debatut demostra que este alcalde actua per lliure i les seues conseqüències les paga Nules”. En opinió de Marzal, “d’esta pandèmia eixirem indemnes si en lloc de dedicar-nos a fer política, com ha fet este alcalde des del minut zero, ens dediquem a escoltar i a aplicar les directrius de la Sanitat. Són ells els que han de tindre el focus i el micròfon, no l’alcalde, per molt que li agrade”.

CatalanSpanish