20 C
Valencia

El PP d’Alboraia ofereix la seua col·laboració però demana rapidesa a Chavarria

Virgínia Garrigues, ha afirmat que "el govern afirma que està estudiant-lo però demanem rapidesa en la seua execució".

- Publicitat -AVL

El Partit Popular d’Alboraia, després de la publicació del Reial decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. I després de la convocatòria de l’alcalde per a la reunió de portaveus, redactem una sèrie de mesures que considerem podrien servir per a pal·liar les necessitats primordials del nostre municipi en este moment.

Estes mesures, a més d’oblidar-se de tot caire ideològic, van dirigides a salvaguardar el benestar de tots els veïns d’Alboraia. En aqueixa mateixa reunió i en les següents que s’han donat, Virginia Garrigues va mostrar total suport a l’executiu però si que va reclamar “rapidesa d’acció i agilitat en la presa de decisions”.

Per això, el document realitzat pel PP local dirigia principalment l’acció cap als serveis socials i a la reactivació econòmica d’activitat local, totes dos dins de les competències de l’ajuntament.

A continuació, detallem les mesures proposades d’aplicació municipal:

1. Devolució de la Taxa d’OVP (Ocupació de via publica) de terrasses, bars i cafeteries o pròrroga dels pagats, tant siga anual com mensual des del Decret fins al final de l’Estat d’Alarma.

2. Devolució de la taxa de fem a comerciants, PIMES i veïns.

3. Creació de línies especials de crèdit a interés 0 per a les nostres PIMES i autònoms, negociat amb els bancs directament per l’ajuntament.

4. Creació d’ajudes municipals i excepcionals per a tots aquells veïns que s’hagen quedat sense treball per l’impacte econòmic de la Covid-19.

5. Bonificació a les empreses d’Alboraia que contracten a veïns d’Alboraia durant este any i amb contractes mínims de 4 mesos.

6. Proposem que les subvencions concedides a l’Ajuntament d’Alboraia, tant les rebudes des de Diputació com des de la Generalitat, es destinen per al compliment d’estes mesures.

7. Creació d’un llistat de voluntaris en coordinació amb la policia local.

8. Ampliació del servei de Menjar a casa i seguiment i col·laboració per als menors que tenen beca de menjador complisquen els menjars indicats en esta beca.

Per això, des del grup municipal, en paraules del seu portaveu, han manifestat que “el nostre poble necessita aplicar mesures que reduïsquen l’asfíxia que estan patint tots els sectors de la nostra societat. “

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià