El PP d’Altea presenta el seu Comité de Campaña 2019

Jesús Ballester: "Aquest serà l'equip de persones que organitzarà les Campanyes Electorals tan Autonòmiques i Generals com a Locals i Europees"

En l’executiva del partit celebrada el dijous 7 de març, el PP d’Altea va presentar al Comité de Campaña, el grup de treball que coordinarà les dues pròximes campanyes electorals, les
nacionals i autonòmiques del 28 d’abril i les municipals del 26 de maig.

“Gran part del nostre èxit en les pròximes eleccions Generals i Municipals està en mans
d’aquest Comité i el seu treball. Estic convençut que no hi ha un altre partit que tinga un grup humà tan preparat com el nostre”, amb aquestes paraules, el candidat a ser Alcalde, Jesús Ballester, s’ha mostrat content per l’equip que s’ha format.

PublicitatAVL

Per part seua, Jose Miguel Cortés, President del PP Altea, va destacar: “Som l’únic partit amb una estructura tan organitzada. Va ocórrer amb el Comité de Programa primer, després el Comité Electoral i ara el Comité de Campaña“.

Per a la presidenta del Comité Electoral, Maria Luisa Merenciano, l’equip que s’ha format:”Reuneix totes les qualitats necessàries per a coordinar una campanya electoral. Hi ha persones amb experiència en cada àrea de treball que, al seu torn, coordinaran equips de treball específics. No podríem tindre un equip millor”.

Rocío Gómez, Secretària General del PP Altea, va remarcar que: “Aquest Comité segueix les línies que volem per al futur d’Altea; treball, bona organització, planificació des del minut 1 i resultats a curt i llarg termini”.

La Coordinadora del PP Altea, Mari Pepa Rostoll, s’encarregarà de coordinar els diferents comités així com la resta de persones que treballaran durant el període electoral: “Hem aconseguit implicar un grup de persones capaces en totes les àrees. Som un equip
guanyador”.

Esta publicació està disponible en : Valencià