Maria Teresa Máñez elegida primera dona presidenta de la història del PP d’Altura

A l'acte ha assistit el president provincial del PPCS Miguel Barrachina, la secretària general Elena Vicente-Ruiz, així com el coordinador comarcal i diputat de la comarca Antonio Cases.

557

Maria Teresa Máñez ha resultat triada presidenta del PP d’Altura per aclamació popular de tots els afiliats alturans, que es van reunir en la freda vesprada d’ahir. Després de no presentar-se cap candidat més, la llista triada ha sigut la de Maria Teresa.
A l’acte ha assistit el president provincial del PPCS Miguel Barrachina, la secretària general Elena Vicente-Ruiz, així com el coordinador comarcal i diputat de la comarca Antonio Cases.

El president provincial, Miguel Barrachina ha animat als afiliats presents a “defensar la llibertat educativa, la unitat d’Espanya i el respecte per les tradicions, ninguneades per l’esquerra, que solament pretén eliminar eixes mateixes senyals, per les quals se’ns identifica com a societat i de la qual ens sentim profundament orgullosos”.

Per la seua banda Maria Teresa Máñez, que ja va agafar les regnes del partit després del seu antecessor, Vicente Rodríguez, passarà a ser la primera dona presidenta del PP d’Altura, una etapa que afronta “amb il·lusió i optimisme”. La nova presidenta ha volgut formar un equip “combinant joventut i experiència i que afrontaran aquesta nova etapa enfocada directament a recuperar l’alcaldia del consistori alturà en les pròximes eleccions municipals de 2019”.

Amb la mirada posada en els comicis municipals, Máñez ha volgut estar acompanyada per Roberto Máñez, com a secretari general a més de seguir comptant amb els actuals regidors populars en el consistori, Gabriel MáñezCarmen Lozano, Ester García i Vicente Aliaga.

“He volgut incloure en el meu equip a totes les persones que tenen ganes i il·lusió pel Partit Popular, però a més sempre és significatiu i imprescindible comptar amb persones experimentades en el nostre grup, per al mi és el còctel perfecte. A la nova executiva han volgut unir-se tres afiliats més, per la qual cosa percebem que és una executiva viva, en la qual contínuament es van sumant noves persones. Per descomptat, el nostre partit sempre està obert a totes les persones que volen sumar i que volen aportar” va declarar la nova presidenta durant la vesprada d’ahir als més de 50 assistents, entre afiliats locals i membres d’altres executives locals de municipis veïns, a la renovació.