Les reformes del PP fan que l’atur de la comarca de l’Alt Maestrat es reduïsca en un 61%

El president del Partit Popular de la província de Castelló, Miguel Barrachina, explica que “des que van entrar en vigor les reformes impulsades en solitari pel Partit Popular en el Govern d’Espanya, l’atur en la comarca de l’Alt Maestrat s’ha reduït en un 61%. Així doncs, segons dades del Servef, l’abril de 2013 en la comarca havien 436 persones aturades, hui en dia aquesta xifra se situa en 170”.

Barrachina, ha assegurat que “només qui crea ocupació puja pensions, i en açò el Partit Popular té molt a dir perquè després de solucionar el desastre que ens van deixar els socialistes, Espanya és hui el país que més creix de la zona euro, es crea ocupació i, tot açò permet, que es puguen pujar les pensions”.

Així doncs, “els jubilats i pensionistes de l’Alt Maestrat van a veure com enguany les seues pensions es beneficien de la major pujada de la democràcia”. Quasi mil veuran créixer les seues nòmines un 1,6%; més de 400 pensions creixeran un 3% i quasi 100 vidus i vídues veuran incrementada la seua pensió enguany en un 7,7% i fins a un 15% en els pròxims dos anys, ha apuntat el president del PPCS.

Per al popular, la recuperació econòmica està arribant a totes les llars “gràcies a la creació d’ocupació, la pujada de pensions i la baixada d’impostos en augmentar fins a 14.000 euros el mínim exempt per al pagament de la renda. Concretament, en l’Alt Maestrat, mig miler de persones no pagaran el pròxim any IRPF”.

A açò, cal sumar que “més de 6.000 mares jubilades castellonenques ja estan cobrant en la seua pensió el complement de maternitat entre un 5 i un 15% en funció del nombre de fills”.CatalanSpanish