10.8 C
Valencia

Un alcalde del PP posa ferm a bancs i caixes

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

Tot va començar amb la desaparició d’entitats bancàries en el barri d’Orba (Alfafar). Primer va ser el banc Sabadell, quan Bankia, l’última entitat del barri, va anunciar la seua retirada els veïns es van manifestar i van denunciar la fugida bancària. Malgrat que puga semblar que una entitat municipal no pot fer molt contra un banc va aconseguir que l’Ajuntament plantara cara. El partit de Juan Ramón Adsuara va demanar en el ple que l’Ajuntament no treballara amb els bancs que abandonaren el barri.

Amb açò l’alcalde del PP va destacar per trencar el tòpic que és el partit que rescata a la banca. L’enfrontament no va acabar ací i va portar la seua reivindicació davant el Defensor del Poble i al Síndic de Greuges, demanant que ambdues institucions que exerciren de mediadors amb l’organisme bancari competent perquè Orba recupere el servei d’oficina bancària. L’alcalde almenys esperava que l’entitat bancària portara unitats mòbils.

El tema va resultar de tal transcendència per als veïns que va estudiar la situació en la província i ara intenta posar contra les cordes a les entitats des del seu escó en la Diputació Provincial de València.

Adsuara va denunciar la situació crítica en la província: un total de 231 municipis no tenen ni tan sols un caixer, sense explicar els veïnats que tampoc tenen accés a les entitats. Una situació que va citar com a “exclusió financera”, un escenari que pot convertir-se en “avantsala de l’exclusió social”. L’alfafarenc va posar com a exemple els servicis que es fan en la Diputació de Castelló com el “ofibus” per tal d’acostar la banca a zones menys poblades.

- Publicitat -

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Xixona Ayora

Segueix-nos

13,321FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat registra 291 nous casos de coronavirus i 20 morts en la Comunitat Valenciana

Per províncies: 9 a Castelló; 147 a Alacant, 133 a la província de València i 2 casos sense assignar

Moncofa renova els parcs infantils de les urbanitzacions de Camí Cabres i Estanyol

José Mª Andrés: “Estem treballant perquè els xiquets es puguen divertir en un entorn més modern i segur”.

Sagunt celebra el Dia Internacional de la Ciutat Educadora

Sagunt se suma hui a la celebració d'este dia estrenant el vídeo ‘Sagunt, Ciutat Educadora. 20 anys amb l'Educació’, elaborat pel departament d'Educació, el Conservatori Professional de Música Joaquín Rodrigo i el CPEPA Miguel Hernández

Ángel Martín actuarà el diumenge a Borriana amb ‘#103 noches’

El preu de l'espectacle és de 10 euros en platea i 8 euros en amfiteatre.

À Punt aposta per la seguretat viària

Llum verda és un microespai divulgatiu que donarà consells diaris a conductors i vianants.
- Advertisement -

: Valencià