Bonig lamenta l’absència de dones en el PP de la Diputació de València: “No em pareix bé, tenim valuosíssimes”

Ha cridat així a "seguir apostant per la vàlua de les dones del PP, que són valuosíssimes" i a fer-ho "no per quota", doncs ha recordat que el seu partit "sempre" ha estat en contra de l'establiment de quotes d'igualtat per sexes

La presidenta del PP valencià, Isabel Bonig, ha assegurat aquest dimecres que li haguera agradat “molta més presència de dones” en el grup ‘popular’ de la Diputació de València, que finalment estarà integrat per huit homes. “No per quota, sinó per vàlua: tenim dones valuosíssimes”, ha reivindicat i ha lamentat que no li pareix “bé”, però en les votacions “ha eixit que no”.

Així ho ha afirmat a preguntes dels periodistes en els passadissos de Les Corts després que la gestora del PP en la província de València comunicara aquest dimarts que el diputat pel partit de Sagunt serà l’alcalde de Benevites, Carlos Gil, i no la de Puçol, Paz Carceller, amb el que el grup es queda sense representació femenina.

“No em pareix bé; m’haguera agradat, però en les votacions ha eixit que no”, ha manifestat Bonig, encara que creu que “el PPCV està suficientment representat per les dones en els òrgans de direcció, en la Presidència, en els portaveus adjunts i en molts ajuntaments”.

Ha cridat així a “seguir apostant per la vàlua de les dones del PP, que són valuosíssimes” i a fer-ho “no per quota”, doncs ha recordat que el seu partit “sempre” ha estat en contra de l’establiment de quotes d’igualtat per sexes.

ValenciàEspañol