El PP acusa el govern de ‘vetar-li’ les xifres de morts del cementeri de Castelló

La portaveu popular Begoña Carrasco afirma que l'acció política del plenari d'este dijous "la portarà l'oposició" i destaca "la fractura de l'equip de govern" que no li ha donat suport a una moció signada per l'alcaldessa que finalment no es presentarà.

La portaveu popular a l’ajuntament de Castelló, Begoña  Carrasco, ha posat de manifest que al plenari previst per a este dijous “l’acció política la portarà l’oposició”. A més també ha explicat que des del PP es va demanar accés a les xifres de les persones que havien mort a Castelló durant la pandèmia a través de les dades del cementeri “gestionat per una empresa mixta i on el PP també té representació com a membres de l’ajuntament”, -ha recalcat Carrasco- i se’ls va negar la possibilitat de portar-ho al Plenari.

Este és un dels exemples que la representant del PP ha posat per denunciar “la inactivitat de l’equip de govern davant la situació”. A la seua argumentació Carrasco ha fet menció a iniciatives que “altres municipis del mateix color polític estan portant a terme“, com ara Vila-real en la compra de mascaretes que enviarà per correu per protegir la població, o mesures que els populars ja proposaren i respecte a les que tornaran a parlar en les mocions del ple d’este dijous on la de baixada dels sous d’un 50% i destinació d’eixos diners a la compra de material”.

En este sentit, l’edil ha citat el cas d‘Onda amb la compra de mascaretes i tests PCR destinats al les residències de persones majors amb diners aportats des de l’ajuntament “com es podria fer també ací i no es fa” , ha afegit

D’altra banda, Carrasco també s’ha referit a la “fractura amb els socis de govern” en referència a la moció prevista inicialment que es presentaria “i signada únicament per l’alcaldessa” que ha confirmat, “Compromís o Podem van esmenar perquè no es presentara”. Cal afegir que respecte el text d’esta moció ara retirada, la portaveu popular l’ha qualificat de “plagi” de la que es va presentar a la Diputació de Castelló.

De fet, Carrasco ha posat este exemple de la institució provincial per referir-se també a la diferència de la comunicació que es dóna internament en ambdues institucions: “al meu company del PP, Vicent Sales, el President de la Diputació li telefona pràcticament cada dia per explicar-li com estan les coses i ací a l’ajuntament no hi ha comunicació”.

ValenciàEspañol