El PP de Castelló denuncia la falta de professors en el Grau de Castelló

El regidor popular, Vicente Guillamón, denuncia la falta de professors en l’institut Miquel Peris i Segarra del Grau de Castelló.

“Els alumnes han estat des del principi de curs sense professor de Castellà i Valencià fins que finalment s’ha incorporat 3 setmanes més tard. Encara segueix faltant el professor de Tecnologia, els alumnes segueixen sense rebre classes d’aquesta matèria”, apunta l’edil popular.

“L’obcecació del Consell amb el seu Decret Llei del Plurilingüisme, que tantes veus contràries està alçat, ha portat a Compromís i al conseller d’Educació Vicent Marzá a descurar el problema de la falta de professorat en l’institut del Grau”, afegeix Guillamón.

“No es pot fer gala de normalitat en l’inici del curs, com estan fent de cara a l’opinió pública quan en el Grau encara no està completa la plantilla del professorat”, opina l’edil.

Els populars exigeixen a Marzá que cobrisca de manera urgent les vacants de professorat que encara no han sigut adjudicades, tal com han sol·licitat els sindicats, que han denunciat falta de professorat en altres centres educatius de la província.

“L’aposta per l’educació comença per garantir a l’alumnat el professorat des del primer dia de curs”, finalitza Guillamón.

CatalàEspañol