El PP de Castelló denúncia les llistes d’espera en Sanitat

Elena Vicente-Ruíz denúncia que el PSOE "ha abandonat als professionals sanitaris" i exigeix una inversió econòmica urgent en Sanitat.

El Partit Popular de Castelló ha reivindicat una sanitat líder en inversió i no en llistes d’espera. “Després d’un any en què el PSOE ha demostrat el seu absolut desistiment de funcions al capdavant de la sanitat pública i ha abandonat als professionals que exposen les seues vides per a salvar les nostres, reclamem la màxima inversió per a blindar un sistema que ha de continuar sent líder en fons, atenció i excel·lència”, ha assenyalat Elena Vicente-Ruiz, diputada popular provincial i secretària general del PPCS.

Vicente-Ruiz ha fet una crida al PSOE “per a destinar en 2021 la inversió que mereixen els nostres professionals, perquè salvar vides és l’única prioritat per a aquesta província”. La portaveu del PPCS rebutja “replicar en 2021 el desastre en la gestió que els professionals sanitaris han viscut en primera persona com a conseqüència de la pandèmia”. “En lloc d’haver tingut a gestors implicats en la cerca de recursos materials i humans per a afrontar la crisi sanitària, han vist com l’esquerra es dedicava a continuar alimentant a Ximo Puig i la seua família a base de subvencions”.

Des del Partit Popular de Castelló, “continuarem donant la cara pels qui segueixen en primera línia de batalla exposant la seua vida pels altres”. Perquè els hospitals de Castelló “no mereixen continuar sent líders en llistes d’espera en intervenció quirúrgica mentre els qui governen només pensen a pujar els seus sous i els dels seus”.

CatalanSpanish