martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP condemnat a pagar 586.511 euros a Fira València pel congrés del 2008

El Jutjat de Primera Instància núm. 1 de Madrid ha condemnat al Partit Popular a abonar 568.511 euros a Fira de València per la cessió del recinte firal al juny del 2008 per a la celebració els dies 20, 21 i 22 d’eixe mes d’un Congrés Nacional de la citada formació política.

En la sentència queda acreditat que va existir un contracte verbal entre les parts, sense que siga necessari el contracte escrit, que va establir les condicions de l’acord, conforme a l’article 1262 del Codi Civil, en relació tant a l’espai objecte d’ocupació com a cadascun dels serveis accessoris que van ser afegint-se al pressupost inicial.

Malgrat l’opinió del Partit Popular que l’abonament de l’espai i els subministraments necessaris per a portar avant l’esdeveniment, –entre altres, els de neteja, metges, de seguretat o logístics-, quedaven saldats amb la publicitat que obtenia Fira de València en celebrar-ho en les seues instal·lacions la convenció política, la jutge estableix que la formació “està obligada a pagar per l’espai i els serveis que va utilitzar, sense que puga acceptar-se en cap cas, tal com sosté, que la pretesa falta de concreció o d’acceptació li permeten haver utilitzat eixe espai i eixos serveis sense pagar gens a canvi”. La jutge estima íntegrament la demanda de Fira de València i descarta les al·legacions del PP respecte al fet que el nombre de metres quadrats ocupats va ser menor que el que apareix en la factura o que no han de facturar-se els subministraments.

Contra esta sentència cap recurs d’apel·lació davant l’Audiència Provincial de Madrid.

Últimas noticias

Contenido relacionado