El PP de València copia el seu lema de campanya a Demòcrates Valencians

La candidata del PP, María José Catalá, ha donat a conéixer hui el seu lema de campanya, ‘Trellat’, que és el mateix que ja va presentar fa un mes la formació Demòcrates Valencians

Lamentem la poca imaginació, iniciativa i proactivitat de la senyora María José Catalá i el seu partit copiant el nostre lema de campanya, ‘Trellat’. Havien molts eslògans, però han hagut d’agafar el de Demòcrates Valencians, ara roben idees i programes”. Així s’ha pronunciat el partit Demòcrates Valencians a través del seu compte oficial de Twitter després de conéixer el lema que María José Catalá, candidata a l’alcaldia de València, ha triat per a la seua campanya electoral.

La formació valencianista va triar el seu lema de campanya fa un mes en un Consell Polític que es va realitzar a la ciutat de València, on també van proclamar als seus candidats per a les capitals valencianes de cara a les eleccions municipals de 26 de maig. El lema triat va ser ‘Trellat’ com a símbol d’allò que vol representar el projecte demòcrata en la polaritzada política valenciana, l’opció valencianista, moderada i assenyada defensora dels interessos dels valencians.

Este matí, María José Catalá ha presentat la seua campanya, el lema de la qual també és ‘Trellat’, un eslògan que ha triat perquè assegura que així és com ella vol governar davant “les imposicions” de l’actual Govern de La Nau. Esta decisió no ha sigut ben acollida per Demòcrates Valencians, que van ser els primers a triar-ho.

Resultat d'imatges de democrates valencians trellat

CatalanSpanish