20:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Els afectats de casetes de primera línia de costa es reuneixen amb el PP per a exigir al Consell la seua protecció

El Grup Parlamentari del Partit Popular en Les Corts defensarà hui en el si de la comissió d’Obres Públiques una Proposició No de Llei (PNL) que persegueix obtenir del Consell la declaració d’interés públic de les casetes de primera línia de costa de Nules i Moncofa. Ho farà la diputada autonòmica Elisa Díaz, qui ahir es va desplaçar fins a tots dos municipis per a conéixer en primera persona i de la mà dels afectats de la situació que travessen aquestes construccions.

Díaz, que s’ha reunit amb l’alcalde Moncofa, Wenceslao Alós, i amb l’associació de veïns Mare de Déu del Carme de Nules, ha assenyalat la importància “de recolzar la declaració d’interés públic per a poder iniciar un tràmit que contempla la Llei de Costes i que possibilitaria la protecció d’aquests immobles”.

“El nostre desig és que siguem capaços d’intentar arribar a un acord entre administracions i entre partits perquè considerem que davant aquesta situació el primer és la situació dels afectats que pateixen aquest problema”. Per açò, el PP presenta “una iniciativa que pretén obtenir del Consell el compromís de declarar d’interés públic aquestes construccions i, així mateix, instar al Govern d’Espanya perquè ratifique aquesta declaració”, ha explicat la diputada autonòmica.

Cal assenyalar que la comissió d’Obres Públiques convocada per a hui pel Consell abordarà en el si del debat aquesta iniciativa del PP. “Els veïns, els afectats per aquesta situació, esperen dels qui ocupem càrrecs públics que siguem capaços d’aportar solucions, no d’enquistar problemes”. Per açò, ha declarat Díaz, “confiem que la defensa que traslladarem al Consell dels interessos dels veïns afectats de Nules i Moncofa siga tinguda en compte i es faça un pas en ferm per a protegir aquests immobles”.

Últimas noticias

Contenido relacionado