El PP reclama la intervenció de l’Estat per a recuperar la devastació de la platja de Nules

Marzal (PP), exigeix a Sánchez el mateix tracte que en 2017 va rebre la localitat i urgeix ajudes directes.

PublicitatAVL

El Grup Municipal del Partit Popular a Nules ha reclamat la intervenció del Govern de Pedro Sánchez per a recuperar la platja de la devastació “que ha patit per l’abandó del litoral”. La portaveu del PP en la localitat reclama “igualtat de tracte” per al municipi que en 2017 va rebre la inversió directa de l’Estat després de la declaració de la zona catastròfica i va aconseguir “que per Setmana Santa la platja estiguera recuperada”.

Després de la dramàtica situació i l’envergadura dels danys causats per la borrasca Gloria, “volem que el Ministeri de Transició Ecològica actue, però el faça ja. Perquè el 24 de gener de 2017 teníem a la nostra província al llavors ministre de Foment i tres dies després el Consell de Ministres declarava zona catastròfica la província per a invertir. En esta ocasió, amb un temporal històric, encara estem per veure a Sánchez que moga fitxa”.

PublicitatRovira  

Per a la portaveu del PP de Nules, “la nostra localitat mereix la inversió que pal·lie els quantiosos danys registrats”. “No ens val amb les ajudes anunciades pel Consell, volem la implicació directa de totes les administracions públiques. Este no és un temporal que anem a oblidar prompte, encara que el PSOE a Madrid ni tan sols s’haja assabentat”.

“Passarà molt de temps fins que es torne a la normalitat. I amb la inacció i l’abandó que demostra el PSOE cap a la costa, encara més”. Per este motiu, “volem que tots els que desitgen sumar-se a esta reclamació pública, que desitja defensar els drets de Nules per damunt de colors polítics, s’unisquen a esta iniciativa. Perquè junts serem més forts perquè l’abandó que ha conduït a Nules a esta situació no sols cessament, sinó que es convertisca en una injecció econòmica que, d’una vegada per sempre, es traduïsca en espigons”.

Publicitat