El PP reclama ampliar l’oferta de l’Escola Oficial d’Idiomes a Onda

Uns 400 funcionaris de presons s'han concentrat aquest dijous davant la seu de la Delegació del Govern a València en protesta pel bloqueig del conflicte laboral que mantenen amb Institucions Penitenciàries.

El Partit Popular d’Onda ha reclamat avui que l’Escola Oficial d’Idiomes d’Onda amplie l’oferta de cara al pròxim curs 2018-2019 i que es recupere l’oferta que s’ha eliminat sota la gestió del cuatripartito.

Tal com ha explicat el regidor del Partit Popular a Onda, Salvador Aguilella, “exigim que l’alcalde realitze la gestions oportunes para, en primer lloc, recuperar allò que s’ha eliminat i després que es treballe per una ampliació”.

Rovira  

Aguilella ha recordat que la ciutat d’Onda compta amb entitat suficient com per a lluitar per tenir diferents nivells. En l’actualitat, la mala gestió del cuatripartit ha fet que es reduïsquen les places que s’ofereixen a Onda.

El PP d’Onda va aconseguir ampliar de les amb prou faenes 200 places que hi havia en 2010 a les 520 amb les quals va acabar la legislatura. Tots els anys, de manera consecutiva, l’equip de govern popular va aconseguir que a Onda s’impartiren tots els nivells d’anglès, els estudis d’alemany per als ondenses, així com el bàsic i mitjà de francès. De fet, hi havia 15 grups distribuïts en 9 d’anglès, 3 de francès i 3 d’alemany.

“Desde l’equip de govern teníem clar que les promeses estaven per a complir-se i, per açò, apostem decididament perquè en cada curs es millorava i ampliara l’oferta formativa” ja que, tal com explica Aguilella, “Davant un nou mercat laboral i un nou context econòmic, la formació, especialment en idiomes, és imprescindible”. El regidor recorda que “el actual equip de govern ha de lluitar per millorar l’oferta formativa dels ondenses sense haver de desplaçar-se”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela