PP, Mas Camarena Torre en Conill i Ciudadanos formaran govern a Bétera

Vervedío, Abad i Martínez: “Formem un govern sòlid perquè, units, siguem capaços d'aportar solucions a Bétera”.

El Partido Popular de Bétera, Mas Camarena Torre en Conill i Ciudadanos de Bétera han arribat a un acord per a formar govern en el municipi del Camp de Túria.

Així, l’alcaldia de la localitat l’assumirà la candidata del Partido Popular, Elia Vervedío, mentre que el primer tinent d’alcalde serà Carlos Abad, de Mas Camarena Torre en Conill i, per part seua, serà Eva Martínez, de Ciudadanos, qui assumisca la responsabilitat de segona tinent d’alcalde de Bétera.

El pacte entre les tres formacions, que es farà efectiu dissabte que ve 15 de juny durant el ple d’investidura, naix d’una voluntat de constituir un govern municipal que lidere el progrés de Bétera i la seua regeneració democràtica. Això amb l’objectiu de fer polítiques per a la ciutadania sense fer distincions físiques ni geogràfiques.

L’acord de legislatura està basat en els principis de confiança, lleialtat i transparència i en el respecte que personalment s’han de guardar entre les formacions polítiques. La candidata del Partido Popular, Elia Vervedío destaca que “aquesta unió no solament summa, multiplica”. En aqueix sentit, afirma que “units som més forts, i aqueixa força naix de la generositat, perquè hem sabut fer xicotetes nostres diferències i fer grans nostres coincidències”.

Per part seua, Carlos Abad, de Mas Camarena Torre en Conill, manifesta que “amb la signatura d’aquest pacte es duran a terme les obres llargament reivindicades per Mas Camarena i Torre en Conill, sense deixar d’atendre les necessitats de la resta de la població”.

En la mateixa línia, la regidora electa del Ciudadanos (Cs), Eva Martínez, assegura que “aquest pacte és una excel·lent oportunitat per a llimar asprors entre diferents parts del municipi ja que urbanitzacions també són Bétera, no podem viure d’esquena a elles i junts som més forts”. A més, Martínez concreta que “els objectius seran, entre altres, resoldre d’una vegada per sempre el problema d’aigua a Bétera, planificar la vertebració del municipi i crear dotacions”.

ValenciàEspañol