PP Nules: “no volem que la ceguesa porte a Nules a un forat econòmic de 2,6 milions d’euros”

Intervenció demana suspendre el segrest de l'aparcament i el PP prega responsabilitat per a “no generar a Nules un forat de 2,6 milions”.

404
Fuset ha destacat que estes subvencions redunden en una millora de la convivència amb la resta de la ciutadania.

El PP de Nules explica que, “el ‘pacte de la despesa’ de Nules portarà avui a ple la resolució de les al·legacions presentades per Caixabanc al procediment de segrest iniciat per l’equip de govern per a reobrir l’aparcament subterrani. Ho farà amb un informe d’Intervenció que considera oportú suspendre els acords adoptats fins que es produïsca l’oportuna decisió judicial a fi d’evitar el perjudici per a Nules”.
El document tècnic és un motiu de pes perquè avui, “per responsabilitat”, el Partit Popular vote en contra d’aquesta mesura, ja que “el que no volem és que la ceguesa de quatre partits units per interessos porte a Nules a un forat econòmic de 2,6 milions d’euros, que és el que actualment exigeix l’administrador concursal per la infraestructura”.
Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, “ha reclamat dels quatre partits que s’han repartit els despatxos, sentit comú, per a no saltar-se l’informe d’un tècnic de la casa, com és el d’Intervenció, fent oïdes sordes a les seues recomanacions”. “No podem ignorar aquestes alertes, que tècnicament ens estan advertint que el camí iniciat no és l’oportú i hem d’esperar al que els jutjats dictaminen per a poder actuar”.
En cas, que “el ‘pacte de la despesa’ done l’esquena a aquestes consideracions tècniques emeses per l’Ajuntament de Nules, Intervenció considera que el pressupost de 2018 hauria de contemplar una partida de 2.620.827 euros per a fer front al 100% de les responsabilitats que puguen recaure sobre l’Ajuntament”. “El departament tècnic ens adverteix que podem generar un forat a la nostra economia local molt greu i per responsabilitat no podem jugar amb els estalvis de tots els veïns i generar-los una llosa econòmica que de nou llastraria la nostra hisenda com ja ho va fer quan el PSPV i IPN, de forma unilateral, van decidir executar un aparcament que ha sigut una ruïna per a Nules”.
Per aquest motiu, des del PP han reclamat a les quatre formacions polítiques, que “siguen capaces de veure més enllà de l’objectiu d’un titular, perquè vendre fum pot eixir-li molt car a Nules i els veïns no han de pagar els excessos d’aquestes quatre formacions polítiques l’únic objectiu de les quals és generar despesa per a garantir-se publicitat a costa dels estalvis dels ciutadans”.