23.5 C
Valencia

El PP de Paterna sol·licita PCR per a una tornada a escola amb segura

- Publicitat -AVL

La portaveu del PP de Paterna, María Villajos, ha presentat un escrit a la Conselleria d’Educació així com a la Conselleria de Sanitat, sol·licitant que es facen PCR a tota la comunitat educativa de Paterna.

Les últimes dades oficials que coneixem daten del 31 d’agost, que indiquen que a Paterna hi ha 229 contagiats i 11 morts. Tenint com a premissa que són les Administracions Públiques les que han de protegir la salut de tots els ciutadans, i davant l’elevada incidència de la COVID-19 a Paterna, hem pres la decisió de traslladar esta petició perquè realitzen al personal docent dels centres educatius de Paterna les PCR i posteriorment, de manera periòdica. Amb esta mesura es pretén dotar de major seguretat al curs escolar.
Cal tindre en compte que tant la Llei General de Salut Pública com la Llei General de Sanitat i la Llei Reguladora de Bases de Règim Local, atribueixen als Ajuntaments i als serveis municipals competències en serveis assistencials i de salut pública. Per tant, la realització d’estes proves al personal docent dels centres educatius de Paterna hauria de ser una prioritat, així com un exercici de responsabilitat per part del govern paterner.
Necessitem tindre uns col·legis segurs i això implica sí o sí que protegir als nostres professors i amb això als alumnes.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,803FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià