El PP ‘Trau la senyera’ el 9 d’Octubre per a “reivindicar l’orgull de ser valencians”

"Volem que es respecten la llengua, la Senyera, les festes i tradicions", afirma Caballero

Publicitat

El president de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Caballero, s’ha ficat al front de la campanya ‘Trau la Senyera’ que s’ha posat en marxa des del col·lectiu juvenil amb motiu del 9 d’Octubre.

Amb aquesta acció, que s’ha celebrat de forma conjunta a València, Castelló i Alacant, NNGG-CV ha reivindicat “l’orgull dels valencians com a poble, així com la nostra història, llengua i cultura”. Aquesta campanya també s’està realitzant des del PP de la província de València.

PublicitatRovira  

“Estem orgullosos de ser valencians i espanyols”, ha indicat Caballero, qui ha explicat que s’han repartit Senyeres “perquè el 9 d’Octubre les persones les traguen al carrer i també les puguen exhibir als seus balcons”.

Així mateix, Caballero ha demanat al President de la Generalitat, Ximo Puig, “que deixe a un costat les confrontacions” i ha assenyalat que des de NNGG-CV reivindiquen “que som valencians de primera i alhora formem part d’un gran país com Espanya. Volem que es respecten la llengua, la Senyera, les festes i tradicions”. Finalment, Caballero ha convidat als valencians a eixir al carrer el dimarts “a acompanyar a la Senyera i celebrar el dia de tots els valencians”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela