El PP torna a utilitzar a un imputat del cas Taula per a donar cursos de gestió municipal als populars de Castelló

El passat 30 de novembre també se va donar este curs a la seu del PPCV.

El Partido Popular està aprofitant que en la majoria de municipiis s’estan debatint o aprovant ja els pressupostos per a fer ara un curs de gestió municipal. En el capítol d’organització de pressupostos no han trobat millor exemple que a Félix Crespo, exregidor de l’Ajuntament de València i imputat en el denominat Cas Taula. Una elecció que ja va fer el partit per a donar el mateix curs el passat 30 de novembre en la seu del PPCV.

En la formació, a la que han assistit poc més d’una desena de regidors, s’ha parlat sobre pressupostos i també ha participat una altra vegada Miguel Bailach, exalcalde de Massamagrell i que ara lidera el grup municipal local amb 4 de 17 regidors. També va tindre la col·laboració de Victor Soriano, profesor de dret administratiu. En este cas van comptar també amb el suport de Miguel Barrachina, Elena Vicente i Luis Martínez.

No ha transcendit si la formació era merament teòrica o si els portaveus locals han parlat del treball des de l’experiència sobre el seu ‘exemple’ de funcionament i gestió òptima de les entitats municipals. Però si ha resultat cridanera l’absència en la formació com a ponent de cap polític que actualment estiga en govern.

Des del grup popular de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies ja s’ha anunciat que este curs se farà també a la província d’Alacant. No ha transcendit encara la data ni els professors que formaran part de la sessió en la província.CatalanSpanish