13 C
Valencia

El PP de València dóna llum verda als representants en la Diputació

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La gestora del PP de la província de València que presideix Juan Ramón Adsuara ha avançat en el procés d’elaboració de la llista de representants del partit en la Diputació de València que es constituirà en pròximes dates. Una vegada finalitzat el procés intern de presentació de candidats en el qual s’exigia, com a marca la legalitat vigent, aconseguir el suport d’un terç dels regidors del partit judicial pel qual es presentaven s’ha procedit a la designació d’estos.

La gestora sempre ha tingut com a objectiu la unió i la cohesió del partit i ha consensuat la llista amb la direcció nacional i regional després d’un procés d’àmplia participació democràtica que persegueix dotar de la màxima legitimitat a les persones triades. És una política clara de transparència en contraposició a les actuacions desenvolupades per altres partits en l’elecció dels diputats provincials.

L’òrgan rector del PP a la província de València ha determinat a la llum dels avals presentats que els diputats provincials siguen els següents:

Partit Judicial de València: Juan Ramón Adsuara (Alfafar), Juan Giner (València), Modesto Martínez (Alboraia) i Javier Montero (Picanya)

- Publicitat -

Partit Judicial de Xàtiva: Vicent Mompó (Gavarda)

Partit Judicial de Llíria: Ximo Segarra (Benaguasil)

- Publicitat -

Partit Judicial de Sagunt: Paz Carceller (Puçol)

Partit Judicial de Gandia: Hi ha dues candidatures: Guillermo Barber (Gandia) i Avelino Mascarell (Xeraco). En els pròxims dies han d’arribar entre ells a un acord si volen evitar una votació en la Junta Electoral per a determinar el representant del Partit Popular.

El president de la gestora, Juan Ramón Adsuara, ha agraït la «implicació en este procés electiu de tots els càrrecs públics que tenien la legítima aspiració de representar al partit» en la Diputació de València.

«La unitat del partit i la transparència han quedat demostrats en este procés de màxima expressió de la democràcia que servirà per a enfortir-lo i encarar una legislatura que serà la del rearmament del Partit Popular i que li permetrà ser la força més donada, suport pels valencians en la cita de 2023», ha explicat.

Adsuara ha assegurat que «el grup popular en la Diputació treballarà per a analitzar i atendre els problemes de cada municipi i comarca de València i quedarà a disposició per a ajudar a tots els regidors, portaveus i alcaldes del partit a la província».

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt Xixona

Segueix-nos

13,333FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Alcora
- Publicitat -Cuentacuentos
- Publicitat -Borriana_Comerç
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Onda estrena ‘oficialment’ Nadal amb l’encesa de llums

Dos óssos gegants han acompanyat l'alcaldessa i la regidora de festes en la màgia de l'inici d'unes celebracions que ofereixen una àmplia programació virtual i presencial amb més d'una vintena d'actes.

SAÓ guanya les eleccions al claustre de l’UJI

És la tercera vegada consecutiva que guanya els comicis electorals universitaris.

Sanitat registra 1.722 nous casos de coronavirus i 13 defuncions

Per províncies els nous casos positius són: 143 a Castelló, 520 a Alacant i 1.059 a València.

Facebook i Instagram eliminaran les ‘fake news’ contra les vacunes de la Covid-19

Algunes de les informacions que no admetran les dues xarxes socials són les afirmacions que les vacunes contenen microxips o les teories conspiratives que s’han demostrat falses, com que s’està utilitzant sense el seu consentiment poblacions específiques per a provar la seguretat de la vacuna.

Investigadores Vila-realenques de batxillerat guanyen un certamen del CSIC

Dues estudiantes de 1r de Batxillerat del Col·legi Santa Maria de Vila-real han aconseguit el 1r premi en el XXXII Congrés Joves investigadors, el més prestigiós d’Espanya a nivell juvenil, organitzat per l'Institut de la Joventut, el Ministeri d'Universitats i el CSIC.
- Advertisement -

: Valencià