El PP de València se manifestarà per a “paralitzar una negociació bilateral amb els separatistes catalans”

A més, Català recorda que ha impulsat la presentació d'una Moció al Ple “perquè l'Ajuntament inste al Govern de Sánchez la paralització de qualsevol intent de negociació amb els separatistes catalans que pretenen trencar la unitat d'Espanya”.

La candidata del Partit Popular a l’Alcaldia de València, Maria José Català, ha anunciat esta vesprada que més de 400 valencians han confirmat que es traslladaran des de la ciutat de València, amb els autobusos noliejats pel PP, a la manifestació de Madrid del pròxim diumenge en defensa de la unitat d’Espanya i en contra de qualsevol diàleg que pose en dubte la sobirania Nacional.

Catalá ha explicat que “fins al moment són més de 400 les persones que han confirmat viatjaran amb els autobusos del PP”, i ha indicat que “a més hi haurà molts més valencians que aniran a Madrid amb els seus mitjans personals a sumar-se a la manifestació per a dir-li a Pedro Sánchez que no pot seguir avant amb els seus plans de pactar amb els qui volen trencar Espanya”.

La candidata popular i també diputada de les Corts ha recordat que ha impulsat a través del Grup Municipal Popular la presentació d’una Moció al Ple “perquè l’Ajuntament inste al Govern del president Sánchez a paralitzar la seua intenció d’obrir una negociació bilateral amb els separatistes catalans a través de la figura d’un relator”.

La Moció del PP, ha insistit Català, té com a objectiu que tots els Grups polítics amb representació en el Ple de l’Ajuntament de València manifesten obertament i amb rotunditat la seua condemna als atacs que està patint la nostra sobirania nacional. “Ningú pot estar impassible davant un president i un Govern que han decidit utilitzar la unitat d’Espanya com a moneda de canvi per a mantenir-se en el poder”, ha conclòs.

Publicitat