El PP de la Vall d’Uixó mostra el seu suport a la plataforma ‘Salvem la Creu’

Regidors i membres del comité executiu han estat este matí amb els membres de la plataforma per estampar la seua signatura perquè el tripartit no retire la Creu de la plaça de la Pau

El Partit Popular de la Vall d’Uixó ha mostrat el seu suport a la plataforma ‘Salvem la Creu’ que porta setmanes recollint signatures perquè l’equip de govern de PSOE, EU i Compromís no derroquen la Creu de la plaça de la Pau. Així doncs, regidors i membres del comité executiu s’han acostat este matí fins a l’avinguda Cor de Jesús on la plataforma està recollint signatures.

El president local, Óscar Clavell, ha assegurat que “l’esquerra rància i radical que ens mal governa vol eliminar este símbol religiós i no és solament un atac a la Creu, com a símbol del cristianisme, perquè veiem també els menyspreus que l’equip de govern fa de tot el que té relació amb l’església, com les processons de les festes patronals o als actes religiosos”.

Rovira  

Per Clavell, “en el Partit Popular estem sempre amb la llibertat per triar la confessió religiosa que un vulga, però no podem tolerar que des de l’alcaldia i des de l’equip de govern vulguen imposar l’ateisme” perquè, com ha recordat, el catolicisme és la confessió majoritària a la Vall d’Uixó i també a Espanya.

Segons el mandatari popular, “l’Ajuntament de la Vall d’Uixó està obligat a mantenir el patrimoni artístic i religiós”. Clavell ha assenyalat que la Creu representa més de dos mil anys d’història, per això animem als veïns de la Vall d’Uixó i dels municipis veïns al fet que estampen la seua signatura en suport públic a la plataforma Salvem la Creu.

PublicitatJuega Limpio Orihuela