El PP de la Vall d’Uixó denuncia que “l’alcaldessa gaste els diners per ampliar la Vallense en factures”

El PP de la Vall d’Uixó lamenta que l'alcaldessa destine els 300.000 euros del Pla 135 del govern provincial al pago de despesa corrent que ja tenia pressupostat.

215

El president del Partit Popular de la Vall d’Uixó, Óscar Clavell, ha denunciat “la falta de voluntat política de l’alcaldessa per a ampliar el centre social de la Vallense, perquè per segon any consecutiu, destinarà els 300.000 euros de la Diputació de Castelló al pago de factures en lloc de dedicar eixos diners a les obres del centre de majors”.

Clavell ha senyalat que “per segon any, Tania Baños s’ha gastat els diners que ve de Diputació per a pagar factures, l’any passat de jardineria i enguany per al fem, una despesa corrent que ja tenia pressupostat”.

Per als populars, “en això Tania Baños evita que aparega el logo de la Diputació de Castelló perquè governa el Partit Popular, fent gala del sectarisme que caracteritza el govern municipal de PSOE, EU i Compromís”.

Tania Baños no es gasta eixos 300.000 euros en l’ampliació de la Vallense perquè no vol, perquè no li ve de gust”, ha senyalat l’edil popular.

Per això, Clavell ha apuntat que “l’alcaldessa fa gala del sectarisme i de l’odi cap als que no pensen com ella, i intenta ocultar al màxim els diners que vénen des de la Diputació de Castelló. Paga factures i no fa visible els diners que apleguen del govern provincial”. Així, “exigim a Tania Baños que deixe de costat les guerres partidistes, es pose a treballar i invertisca eixos diners on correspon, que és en l’ampliació de la Vallense”.