El PP de Vinaròs, critica “el silenci d’Enric Pla sobre la condemna de Jordi Romeu”

La portaveu adjunta del Partit Popular de Vinaròs, Carla Miralles, ha comparegut aquest matí en roda de premsa per a valorar la sentència condemnatòria al exalcalde socialista, Jordi Romeu, per un delicte continuat de prevaricació imposada pel jutjat de Vinaròs i ratificada per l’Audiència Provincial de Castelló.

Miralles ha lamentat que “haja sigut per la premsa provincial per on ens hem assabentat d’aquesta condemna, un fet que xoca amb la transparència que pregonen des del tripartit que formen ‘Som Vinaròs Podemos’, PSPV-PSOE i Compromís”.

La sentència ratifica la condemna a 3 anys d’inhabilitació a Jordi Romeu per un delicte continuat de prevaricació i per açò Miralles ha recordat que “des del mes de maig els socialistes han amagat als vinarocenses la realitat i que no és una altra que la justícia ha declarat culpable a un alcalde socialista per adjudicar de forma irregular més de 500.000 euros durant l’any 2008”.

Els populars han incidit que “la sentència confirma que es va ometre de forma reiterada el procediment administratiu, que es van fraccionar factures per a ajustar-les al límit legal i que existien empreses que contractaven amb l’Ajuntament de forma reiterada”.

Miralles ha interpel·lat als socialistes afirmant que “han callat durant mesos, s’han amagat, i ara, una vegada coneguda la sentència per la premsa segueixen sense fer declaracions, sense donar la cara i sense donar explicacions”.

La portaveu popular ha reiterat que “davant la condemna d’un alcalde socialista l’actual, Enric Pla, calla, precisament l’alcalde que més parla de corrupció i més lliçons dóna, ha sigut el primer que ha callat des de maig quan va conéixer aquesta condemna perquè és el preu que ha de pagar per a mantenir el tripartit”. Des del Partit Popular s’ha conclòs assenyalant que “aquells que alcen tots els dies la bandera de la transparència han quedat retratats en aquest assumpte”.

ValenciàEspañol