14:03 - sábado, 2 marzo 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El PP de Xiva denuncia per assetjament al cap de la Policia Local.

Segons un comunicat del PP de Xiva, tal com ha reconegut l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE), “el greu desistiment de funcions, segons la versió de l’alcalde ha d’estar acreditada i provada per a tenir efecte”, ja que en cas contrari, de nou estaria incorrent en una prevaricació administrativa amb les conseqüències que per a l’alcalde podria implicar. El PP de Xiva es pregunta si aquest greu episodi “no és un capítol més d’aqueixa denúncia per assetjament, convertint aquesta sanció al cap de la Policia Local en l’última actuació d’aquesta suposada persecució”.

En el comunicat afirmen que “Crida l’atenció com des de l’accés al govern municipal per la porta posterior de Morales, es produïsquen situacions d’aquest tipus en les quals un professional acreditat sobradament per al càrrec que exerceix, es veja ara suspés de funcions per faltes que hauran de demostrar-se o en cas contrari suposaran un greu crebant econòmic per a l’Ajuntament i dany moral irreparable per al professional”.

El PP de Xiva investigarà “si és cert que en 2016 es va produir una ordre de no sancionar a determinats locals comercials al que el cap de la Policia es va oposar”.

Últimas noticias

Contenido relacionado