El PPCS reclama un finançament que tinga en compte a les persones i que no discrimine entre territoris

El Partit Popular de la província de Castelló ha iniciat aquest matí en la seu del PP de Vinaròs una ronda per a explicar als castellonencs l’actual llei de finançament que va aprovar el govern del PSOE.
La senadora pel PPCS, Merche Mallol, ha indicat que “el PP sempre ha estat en contra de l’actual model de finançament i al contrari del que llavors opinaven els socialistes, sempre hem denunciat la discriminació que pateix la Comunitat Valenciana i hem reivindicat que els valencians ens mereixem un altre model de finançament”.
Per açò, des del PPCS reivindica un model de finançament que tinga en compte en el seu repartiment a les persones per sobre dels territoris. Per a açò, segons Mallol “volem un sistema que evite desequilibris passats, que esborre qualsevol ombra de discriminació, injustícia o falta d’equitat distributiva i que reconega, a més, el nostre esforç en el passat”.
Per la seua banda el portaveu adjunt del PP de Vinaròs, Lluis Gandía, ha assegurat que “el tripartit ha penjat en l’ajuntament una pancarta exigint un finançament més just per a amagar la seua incapacitat per a gestionar”.
El diputat nacional pel PPCS, Óscar Clavell, ha recordat el compromís del Govern d’Espanya en la millora de les infraestructures del nord de la província de Castelló. Així, “en 2012 el govern de Rajoy va augmentar de 3 a 4 les freqüències de trens de rodalíes”. A més, ara s’està treballant en la N-232 entre el Barranc de la Bota i la Masia de la Torreta, que més el projecte fins a Morella, el Govern d’Espanya invertirà 62 milions d’euros. “Amb aquesta via natural i històrica, la N-232 serà l’eixida de l’interior d’Espanya a la costa mediterrània”.
I d’altra banda, ja està en redacció el projecte per a la A7 entre Vilanova d’Alcolea i Traiguera. “El PP en el govern de la Generalitat Valenciana va complir el seu compromís de construir la CV-10 entre Almenara i Vilanova d’Alcolea”.

ValenciàEspañol