El nou PPCS compleix un any amb més del 80% de les juntes locals renovades

La renovació interna del Partit Popular ha comptat amb la celebració de 115 congressos locals i una intensa agenda de reunions comarcals

Hui es compleix un any des que el Partit Popular de Castelló celebrà el seu congrés provincial que va suposar una renovació completa de l’estructura que dirigeix el partit. En 12 mesos la nova direcció del PPCS amb Miguel Barrachina com a president ha accelerat la renovació de l’estructura del partit.

No en va, en 12 mesos s’han renovat més del 80% de les juntes locals i dins d’elles estan incloses totes les grans ciutats de la província. Una constant renovació de les estructures que permeten que el Partit Popular siga el partit amb més arrelament i major presència en la província de Castelló. El PP, a més, ha celebrat reunions comarcals en tots els punts de la província i ha realitzat una intensa agenda de visita als municipis de Castelló.

El president del PPCSMiguel Barrachina, ha manifestat que “el PP és l’únic partit que té presència en els 135 municipis de la província i qui millor defensa els interessos d’aquesta província”. De fet, a més d’un intens treball de renovació, el PPCS ha realitzat també un treball de defensa de la província davant els atacs de la Generalitat Valenciana.

“El PP és l’únic partit que defensa la llibertat, les tradicions, la creació d’ocupació o el respecte” i per açò “hem alçat la veu davant les prohibicions constants i els atacs de la Generalitat a la nostra província”, recorda.

Un altre dels passos fonamentals de la renovació del PPCS es produirà amb prou faenes en dos setmanes quan els joves del PP celebren el seu congrés. El pròxim 16 de juny tindrà lloc el congrés de Noves Generacions que suposarà un pas més dins de la renovació del PPCS i el candidat del qual, Vicente Blay, serà l’encarregat de pilotar un altre pas dins de la constant renovació del PP.

CatalanSpanish