El PPCV acusa alguns partits d’utilitzar Gürtel per a “tapar les seues vergonyes”

Elena Bastidas, ha asseverat avui que alguns partits aprofiten el judici del cas Gürtel per a "tapar les seues manques i vergonyes polítiques i no parlar del veritablement important, com és l'ocupació, el creixement i les pensions".

La sotssecretària regional del PP, Elena Bastidas, ha asseverat avui que alguns partits aprofiten el judici del cas Gürtel per a “tapar les seues manques i vergonyes polítiques i no parlar del veritablement important, com és l’ocupació, el creixement i les pensions”.
Segons ha dit Bastidas, “tothom és conscient de l’escàndol de les contractacions irregulars en l’Ajuntament de València, els casos d’endollament de Compromís en les institucions que governa i la immoralitat que suposa que Joves de Compromís afavorira una campanya per a excarcerar a Arnaldo Otegui“.

Així s’ha expressat Bastidas en una roda de premsa sobre les dades d’ocupació en la província de València en ser preguntada per les declaracions de l’exsecretari general del PPCV Ricardo Costa en el judici del cas Gürtel sobre el finançament del partit amb diner negre i l’acusació a l’expresident de la Generalitat Francisco Camps com a responsable d’esta.

Sobre esta qüestió, Bastidas ha agregat: “no hem d’entrar en valoracions de les estratègies de defensa, ni de Ricardo Costa, ni de David Serra ni de cap company del passat del PP”.
“De la mateixa manera que es realitzen procediments en altres forces polítiques, cal deixar als jutges treballar d’una manera tranquil·la, perquè es puguen valorar els elements probatoris que puguen concloure la sentència corresponent”, per la qual cosa, “quan arribe el moment, el PP actuarà en conseqüència”, ha conclòs.