El PPCV demana la dimissió del gerent del Consorci de Museus per suposades irregularitats

"Comença a ser un costum en els alts càrrecs del Botànic que oculten les seues empreses"

El Grup Popular ha demanat el cessament immediat del gerent del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont, després de conéixer-se que va ocultar a la seua declaració com a alt càrrec la seua activitat cultural i va usar una empresa pròpia per a facturar al Consorci de Museus d’una forma irregular sense recollir-ho el portal de transparència.

Així ho ha assenyalat la portaveu d’Educació del grup Popular en Les CortsBeatriz Gascó, qui també ha assenyalat que el GPP va a registrar també en Les Corts la petició de compareixença del conseller d’Educació i Cultura, Vicent Marzà, perquè explique les irregularitats comeses per Pérez Pons i denunciades per la Intervenció General de la Generalitat.

PublicitatTroballengua  

La diputada popular “després de tres dies denunciant-se la situació ningú ha dit res. Silenci total mentre el gerent segueix campant a pler en el Consorci. Caldrà preguntar-li a Oltra si li sembla ètic o estètic. No és el primer cas i ja comença a ser un costum en els càrrecs del Botànic ocultar les seues empreses: Mónica Cuquerella amb la gasolinera, Lola Sales amb la Fundació Bisabio en Sanitat, el sotssecretari de Sanitat Ricardo Campos ocultant la seua clínica privada, Sandra Casas amb el seu despatx d’advocats…”

Gascó considera que “el que pel Botànic sembla que són simples anècdotes a nosaltres ens semblen infraccions greus de la Llei de transparència. Estes activitats els generen un benefici econòmic i ocultar-ho ens sembla greu”.

Beatriz Gascó ha assenyalat que “Pérez Pont té molts fronts oberts amb denúncies internes, inspeccions laborals, conflictes en la gestió amb els treballadors, tracte de favor, endollisme, irregularitats, opacitat i fins al robatori d’una obra d’art. Clarament este senyor és incompatible amb la transparència de la qual fa gala el Botànic”.

PublicitatDesdejuna amb Actualitat Valenciana