La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, serà la coordinadora de la campanya del PPCV a les eleccions

La Junta Directiva Regional del PPCV aprova el comité de campanya en el qual figura Jorge Bellver com a portaveu i Mari Carmen Contelles com a responsable d'actes públics

La presidenta del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, ha anunciat hui que la secretària general del PPCV, Eva Ortiz, serà la coordinadora de la campanya electoral de les generals i autonòmiques. Al costat d’Eva Ortiz figuren Jorge Bellver com a portaveu de campanya i Mari Carmen Contelles com a responsable d’actes públics.

Bonig ho ha anunciat així en la reunió de la Junta Directiva Regional del PPCV, en la qual s’ha nomenat el comité de campanya. “Eva Ortiz és una persona que coneix perfectament el partit i porta prop de quatre anys exercint un paper de coordinació amb les direccions provincials”, ha indicat la presidenta del PPCV. Bonig ha afegit que el comité electoral “estarà integrat per persones molt dedicades, similar al que ha nomenat Pablo Casado per a les generals”.

Bonig ha assenyalat que el PPCV “porta molt temps amb reunions i des de les festes de Nadal fins ara s’han estat succeint les presentacions de candidats a les alcaldies”. Així mateix, ha indicat que el programa electoral “està pràcticament acabat perquè portem tres anys treballant en ell”.

Respecte a la possibilitat de l’avançament de les eleccions autonòmiques, Bonig ha assenyalat que és una potestat del President Puig. No obstant això, ha indicat que des del passat estiu s’està parlant d’aquesta opció “i el que volem és que Puig, decidisca el que decidisca, ho diga ja. Sembla que no té llibertat absoluta per a prendre una decisió i està esperant que Pedro Sánchez li done o no autorització”.

“Tota la vida esperant a ser President de la Generalitat i demanant l’autogovern perquè ara hagen de dir-li des de Madrid el que ha de fer o no. El que ha de fer és prendre una decisió i pensar en els interessos i en els problemes dels valencians”, ha conclòs.

 CatalanSpanish