El PPCV recolzarà la manifestació en defensa del món rural davant l’immobilisme del Consell

"El Consell ha creat problemes en tres anys i ha estat incapaç d'aportar solucions. Els agricultors se senten abandonats, així com el sector cinegètic o els propietaris forestals"

Representants del Partit Popular de la Comunitat Valenciana (PPCV), encapçalats per la presidenta de la formació, Isabel Bonig, assistiran demà a la manifestació en defensa del món rural que se celebrarà a València davant l’immobilisme de la Conselleria d’Agricultura i Medi ambient.

Des del PPCV s’ha alertat dels nombrosos problemes que la Conselleria ha creat o ha estat incapaç de resoldre en els gairebé tres anys al capdavant del departament: danys produïts per la fauna a l’agricultura abundants i als quals no es posa solució, problemes que s’han generat amb la prohibició massiva de cremes que són necessàries, els agricultors que se senten abandonats, el sector cinegètic, els propietaris forestals, el món del bou, del cavall, fins i tot els ciclistes de muntanya als no fan més que posar pegues i obstacles per gaudir del nostre medi ambient.

El PPCV assegura que les polítiques del Consell del Botànic “estan fomentant la despoblació”, mentre que el Govern del PP està adoptant mesures necessàries i de manera transversal per frenar esta despoblació. “Des del PPCV portem tres anys treballant contra les restriccions, limitacions i prohibicions al món rural i també estem treballant amb diverses propostes contra l’immobilisme d’esta Conselleria”.

“El món rural és fonamental en la nostra societat i economia, i porten aguantant massa, esperant una rectificació que no arriba, unes polítiques que donen resposta amb mesures reals i no amb paraules buides. Per això estarem en la manifestació, per recolzar al món rural i defensar una part important de la cultura tradicional valenciana”.

Publicitat