El PPCV inicia una campanya basada en “la política correcta” amb la qual pretén “afonar al Botànic”

La presidenta del PPCV ha indicat que “comença el compte arrere per a aconseguir més llibertat, més prosperitat i més convivència”

El PPCV ha donat esta nit el tret d’eixida cap a les eleccions autonòmiques del pròxim 28A. ‘Correctamente política’ és el lema que representarà a la candidata Isabel Bonig, qui ha assegurat que el PPCV vol “deixar el políticament correcte d’altres partits” per a ser “correctament polític”. “Ha arribat el moment del compromís, de la política de debò, de les reformes de debò i de ser reformistes i no reaccionaris”, ha assenyalat durant el seu discurs.

La presidenta del PPCV ha indicat que “comença el compte arrere per a aconseguir més llibertat, més prosperitat i més convivència”, per la qual cosa ha demanat el vot per a Pablo Casado i per al PPCV a la Comunitat Valenciana. “Guanyarem i a canviarem el rumb”, ha recalcat. A més, Bonig també ha aprofitat per a llançar un dard cap a Compromís: “Uns van imparables (lema de la campanya de Compromís) cap a la irrellevància política”.

Maria José Catalá, candidata del PP a l’alcaldia de València, també ha estat present en este acte de pegada de cartells i ha animat a la ciutadania a votar “a una gran presidenta que retorne l’orgull a la Comunitat Valenciana”. “Nosaltres tenim una cosa heroica que fer. Nosaltres hem d’afonar al Botànic i manar-lo a la seua casa”, ha puntualitzat Catalá, qui també ha aprofitat per a fer la seua pròpia campanya i assenyalar que a València “no hi ha alternativa” perquè “o governa Ribó o governa el PP. O continua creixent el trànsit, la pobresa, la inseguretat, la brutícia i la imposició o governa el PP”.

 

 

 

Publicitat