“Practica esport a Vilamarxant”, nova campanya per a fomentar l’exercici físic en el municipi

"Practica esport a Vilamarxant" amb l'objectiu de fomentar l'exercici físic en els diferents clubs i instal·lacions municipals de la localitat del Camp de Túria.

L’Ajuntament de Vilamarxant ha creat una nova campanya anomenada “Practica esport a Vilamarxant” amb l’objectiu de fomentar l’exercici físic en els diferents clubs i instal·lacions municipals de la localitat del Camp de Túria.

L’equip de comunicació municipal, dirigit per Xavier Jorge, ha creat una il·lustració en la qual Pau i Anna, els personatges que representen a la ciutadania de la localitat, practiquen les diferents modalitats esportives que es poden fer en el terme municipal.

Xavier Jorge, regidor de comunicació de Vilamarxant, ha volgut explicar esta nova iniciativa que busca el foment de l’exercici: “Comptem amb una estructura d’entitats esportives molt consolidada i amb un gran volum d’esportistes que fan de Vilamarxant un municipi amb gran tradició esportiva”.

“Per este motiu, des de l’Ajuntament volem posar el nostre granet d’arena per a ajudar al fet que tots els veïns que desitgen fer esport puguen fer-ho siga en un dels clubs o associacions o de manera autònoma en les instal·lacions locals”, ha afegit Jorge.

Futbol, atletisme, pilota valenciana, pàdel, tenis, ciclisme, activitats en el gimnàs, natació, ioga, cardio, ballet, futbol sala, gimnàstica rítmica, karate, aeromodelisme, caça, colombicultura o frontenis són els esports que completen l’oferta esportiva de Vilamarxant.

CatalanSpanish