Pradas demana al PSPV que acomplisca el pacte antitransfuguisme en Onda

Pradas: “Blanch i Puig haurien d'intervenir per a fer complir el Pacte Antitransfuguisme i que l'alcalde d'Onda no es recolze en un trànsfuga”.

El Partit Popular en la província de Castelló ha reclamat a l’adreça provincial dels socialistes que “prenga cartes en l’assumpte i que impedisca que Onda es convertisca en un exemple de corrupció moral de les normes democràtiques”. “En l’Ajuntament, l’alcalde socialista està en minoria i necessita el suport de grups minoritaris. No obstant això, l’edil d’Esquerra Unida, Iván Tauste Ruiz, ha sigut expulsat del partit i, malgrat açò, ha decidit no renunciar a l’acta de regidor”.

La secretària de Política Nacional del PP de Castelló, Salomé Pradas, ha advertit que “els partits polítics tenim un compromís signat, que és el Pacte Antitransfuguisme i el PSOE ha signat aquest acord que serveix per a no vulnerar la voluntat que s’extrau de les urnes”.
Per açò, la dirigent popular considera que “tant el secretari provincial com el regional, els senyors Blanc i Puig, haurien de vetlar perquè el seu alcalde d’Onda no corrompa, el que els ciutadans han triat en les urnes i que Ximo Huguet no governe amb un trànsfuga”. L’edil, que fins ara formava part d’Esquerra Unida, forma part del quadripartit, que va triar a Huguet alcalde malgrat tenir els pitjors resultats del socialisme en la història d’Onda i en contra de la llista més votada.

PublicitatAVL

Salomé Pradas considera “una gran estafa als veïns d’Onda, a tots els que van votar a aqueix partit, que ara no es renuncie a l’acta i que els socialistes seguisquen recolzant-se en un trànsfuga per a governar”.

Esta publicació està disponible en : Valencià