23 C
Valencia

S’estableix la preemergència per pluges fortes a Castelló

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat Valenciana ha decretat la preemergència per pluges en tota la província de Castelló.

- Publicitat -AVL

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana ha decretat la preemergència per pluges en tota la província de Castelló i el nivell groc per precipitacions en tot el nord de València i en el litoral nord d’Alacant. Per a este dimarts el litoral sud d’esta última província també estarà en risc groc per fenòmens costaners.

Davant esta situació, que se suma al confinament domiciliari pel coronavirus, Emergències aconsella tancar portes i finestres perquè els corrents atrauen els rajos; no estendre la roba i desconnectar els aparells elèctrics per a evitar danys davant pujades de tensió.

Fins a migdia d’este dilluns, els tres consorcis de bombers no havien realitzat servicis relacionats amb pluges, que han sigut escasses i han arribat als 17,8 litres per metre quadrat a Chelva;
Atzeneta del Maestrat, 9,8 l/m2; Utiel, 9,6 l/m2 i Llíria, 9,4 l/m2.

A partir d’este dilluns, i amb durada indefinida, a causa de la situació excepcional pel coronavirus, Emergències recorda que no es podrà autoritzar en terrenys forestals, confrontants o amb una proximitat menor de 500 metres la crema de marges de cultiu o restes agrícoles o forestals, així com la crema de canyars, canyissers o matolls.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià