22.4 C
Valencia

Premien a Castelló per la reestructuració de les línies de bus i l’accessibilitat de les parades

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, rep la distinció de la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat.

- Publicitat -AVL

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha premiat a l’Ajuntament de Castelló en la IV edició dels Premis de la Setmana de la Mobilitat 2019 de la Comunitat.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha recollit hui el premi, el segon de la categoria de municipis de més de 50.000 habitants. El conseller Arcadi España ha entregat la distinció, que premia la reestructuració de línies de bus i la millora de l’accessibilitat en les parades d’autobusos dutes a terme a Castelló.

«Aquest segon premi autonòmic és un reconeixement a la clara i evident aposta de l’Ajuntament de Castelló per una ciutat cada vegada més accessible i sostenible en l’àmbit de la mobilitat», ha explicat el regidor.

Respecte a la reestructuració de les línies de bus, cal destacar, entre altres, actuacions com la millora de la freqüència de pas de tres línies estratègiques que connecten l’Hospital General, la Universitat Jaume I, la Comissaria de la Policia Nacional i el pavelló Ciutat de Castelló.

L’altre projecte premiat, ja executat, fa referència a les plataformes semipermanents que milloren l’accessibilitat i la seguretat viària sense comprometre definitivament l’ús de la calçada. La proposta finançada dins de l’estratègia EDUSI ha suposat la inversió de 290.012,88 euros en l’adaptació de 17 parades d’autobús urbà, entre les quals s’inclouen una en l’avinguda Germans Bou, una altra en l’avinguda Quevedo; el carrer Joaquín Costa; avinguda del Mar; Sant Roque, Columbretes i avinguda Borriana.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,610FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Conselleria d’Educació manté el veto a les infermeres escolars d’Onda

Carmina Ballester: "La trobada amb el director territorial sols ha servit per a confirmar la prohibició, per part de la conselleria d'Educació, d'accés als centres educatius de les infermeres"

Les cafeteries en supermercats i panaderies lideren els negocis que obrin en Castelló durant la COVID

L'ajuntament ha tramitat sis llicències de noves activitats econòmiques a la capital de la Plana, només en l'última quinzena d'agost, tres d'elles de grans superfícies que demanaven incloure servei de restauració o de parquing

Borriana demana “informació” a Salut Pública dels protocols per garantir la seguretat dels ‘temporers’ i als assentaments

L'alcaldessa va enviar ja dos escrits als mesos de juliol i agost per anticipar-se a la campanya citrícola i al creixement dels assentaments i preguntar quins eren els "consells tècnics i sanitaris sobre el protocol adequat" en el cas d'estes persones desplaçades.

Sanitat comença a contactar amb pacients de risc perquè acudisquen a vacunar-se contra la grip

L'objectiu és arribar al 75% de cobertura en persones majors de 64 anys i personal sanitari i al 60% en els grups de risc per patologies i embarassades.

Cortázar: “En 5 anys el nou banc incrementarà en 290 milions d’euros els seus ingressos”

El president de Bankia José Ignacio Goirigolzarri i el conseller delegat de CaixaBank Gonzalo Gortázar han oferit una roda de premsa per a donar a conéixer els detalls de la fusió.
- Advertisement -

: Valencià