La Vilavella entrega els premis del Concurs de Fotografia de les Festes de Sant Sebastià

Els assistents han pogut disfrutar d’un concert a càrrec d l’Escola Superior de Música d’Alt Rendiment, ESMAR SAX & SOUND, dirigit per la concertista internacional Xelo Giner.

PublicitatAVL

L’Ajuntament de la Vilavella ha inaugurat en el saló d’actes de la Casa de la Cultura, Manuel Vicent, el ‘XXXVI Concurs de Fotografia Enric Escrig, Sant Sebastià 2020’, per a donar a conéixer i promocionar les festes locals del municipi.

Cal recordar que en el concurs han participat tant fotògrafs professionals com amateurs, això sí residents en el territori nacional, l’única condició era que presentaren fotografies inèdites.

PublicitatRovira  

Hui, s’hi han entregat els premis del concurs de fotografia:

 

 

 

‘Vicent l’Esparter’ de Juan Cortés Cabrera de Vila-real, guanyador. Tema La Vilavella.

 

 

 

 

 

 

 

 

‘Reflejo Cac’ de Antonio Candel Nebra de Meliana, guanyador. Tema Lliure.

 

 

 

‘Bodegones’ de Miquel Planells Sauria de Banyoles (Girona), guanyador serie fotogràfica.

 

Concert 

Després de l’entrega de premis, els assistents han pogut disfrutar d’un concert a càrrec d l’Escola Superior de Música d’Alt Rendiment, ESMAR SAX & SOUND, dirigit per la concertista internacional Xelo Giner.

Xelo Giner ha demostrat un treball que pretén ser una reflexió de l’atemporalitat i universalitat de l’expressió artística més pròpiament humana i latent: La música a través de la interpretació, creació i difusió d’obres de música viva.