16.5 C
Valencia

8 municipis s’emporten els Premis de Festes Inclusives i No Sexistes

Els municipis de Vilafranca del Cid, L'Alcúdia de Crespins, Alaquàs i la Mancomunitat de Serveis La Vega seran premiats amb una dotació de 10.000 euros cadascun.

- Publicitat -AVL

Els municipis de Vilafranca del Cid, L’Alcúdia de Crespins, Alaquàs i la Mancomunitat de Serveis La Vega seran premiats amb una dotació de 10.000 euros cadascun.

El jurat, que organitza el Premi de Festes Inclusives i No Sexistes, va decidir concedir els premis a les entitats locals que integren la igualtat de gènere com a part natural del discurs col·lectiu.

D’altra banda, el jurat ha concedit un esment especial, sense dotació econòmica, als següents municipis: Mislata, La Font d’en Carròs, Benetússer i Pedreguer.

Es pretén amb això oferir nous models de representació social i relació en l’àmbit de les festes locals basats en la igualtat de gènere. A més, com a models de representació són també un llit d’educació informal, i com a escenari quotidià de la vida dels pobles van conformant la seua història col·lectiva i la seua identitat.

Es tracta de premiar les festes que contribuïsquen a promoure la igualtat de gènere, que porte a bandejar qualsevol idea discriminatòria i la desigualtat entre dones i homes. Així com crear espais lúdics dins de l’àmbit festiu que garantisquen el respecte de les dones, així com salvaguardar a les dones de qualsevol agressió sexista o forma de violència basada en el gènere reforçant el missatge de rebuig social i institucional a la violència contra les dones en l’entorn festiu i d’oci.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,813FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Albocàsser suma un altre brot amb 15 contagiats per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus, el municipi ha tingut 15 positius (asimptomàtics o no)

Detectat un nou brot de coronavirus a Nules per contacte social

Qualsevol ciutadà pot comprovar les dades actualitzades en la web d'informació estadística de la Conselleria de Sanitat i Salut Pública.

Sanitat registra 613 nous casos de coronavirus en la Comunitat Valenciana

Per províncies, la distribució de nous contagis és la següent: 34 a Castelló, 160 a Alacant i 419 a la província de València

El PSOE vota en contra de restablir els Rodalia a Castelló

• Els socialistes rebutgen al Senat la proposta del PP que sol·licita recuperar les freqüències davant els col·lapses que s'estan produint en Castelló

Mor Quino, el creador de Mafalda

Les històries de Mafalda s'han traduït a quinze idiomes i s'han publicat en diaris i revistes de tot el món.
- Advertisement -

: Valencià