La II edició de Premis GO guardona a Adrián Vicente i a la Fundació Horta Sud

Este matí la Diputació de València ha entregat els Premis GO! Govern Obert en les modalitats d'investigació, accions de difusió, estudis i promoció del govern obert.

Premis GO
Fotos: Diputació de València.

La diputada Mentxu Balaguer ha celebrat el lliurament de la II Edició dels Premis GO! Govern Obert a través de la Delegació Govern Obert i Participació dependent de la Diputació de València. Quals són les modalitats d’estos premis? En esta edició s’ha premiat la modalitat d’investigació i participació, junt amb la modalitat de societat civil per a accions de difusió, estudis o promoció del govern obert per a organitzacions, associacions i col·lectius socials.

Els premis han sigut entregats per la Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez a Adrián Vicente, amb un accèssit -recompensa honorífica- per a Jorge Castellanos, en la modalitat d’investigació; i a la Fundació Horta Sud en la modalitat de societat civil pel seu projecte presentat.

Premis GO
Fotos: Diputació de València.

“El compromís fonamental d’esta delegació és el de continuar treballant en el marc d’un projecte d’innovació social i democràtica. Per a aconseguir-ho, decidim convocar per segon any consecutiu els Premis GO! amb la finalitat de continuar reconeixent i fent valdre la labor de persones físiques i jurídiques en els camps de la investigació, la divulgació, el desenvolupament d’aplicacions i la promoció de la cultura de Govern Obert”, ha dit la Diputada de Govern Obert i Transparència.

El jurat en els premis GO!

Com a membres del jurat es trobaven el President de la Diputació, Antoni Gaspar, el Director General de Transparència, Andrés Gomis, el professor de Dret Constitucional de la Universitat de València, Ricard Martínez, el president del Consell de Transparència de la Comunitat Valenciana, Ricardo García Macho i per últim la Diputada de Govern Obert i Participació, Mentxu Balaguer.

Premis GO
Fotos: Diputació de València.

Els jurats d’esta edició han buscat reconéixer la labor en el camp del Govern Obert tant de persones físiques com d’organitzacions cíviques en la II Edició dels Premis GO. Tot i això, s’han pronunciat d’avant els mitjans de comunicació defensant la importància de continuar en estes edicions amb el propòsit de fer créixer i revalorar el Govern Obert.

: Valencià