Les Falles Plaça de Bous i Atra Que Tal guanyen els premis al Ninot Indultat a Benaguasil

Benaguasil ja coneix els ninots que se salvaren de les flames el pròxim 19 de març. Després d'una setmana exposats en el Centre de la Joventut, ahir eren revelats els dos ninots que han sigut considerats els millors per part del jurat.

Benaguasil ja coneix els ninots que se salvaren de les flames el pròxim 19 de març. Després d’una setmana exposats en el Centre de la Joventut, ahir eren revelats els dos ninots que han sigut considerats els millors per part del jurat.

L’acte va estar presidit per les falleres majors de Benaguasil, Ana Aparicio i Nayara Vallinot, el president infantil i la presidenta de JLF, Abel Ortiz i Pepa Cano, acompanyades de l’alcalde, Ximo Segarra, el regidor de Senyals d’Identitat, Stephane Soriano, i la Cort d’Honor Infantil.

El premi al millor Ninot Indultat gran ha sigut enguany per a la falla Plaça de Bous, realitzat per l’artista faller Rafa Ibáñez, mentre que l’infantil ha recaigut en la comissió Atra Que Tal Blasco Ibáñez, el ninot de la qual ha sigut confeccionat per Piles Art.

Com cada any l’acte de lliurament de premis del ninot ha resultat multitudinari i ha congregat a fallers de les 10 comissions que han volgut conéixer de primera mà els ninotsindultats d’enguany. Després de rebre la banderola, falleres i presidents de totes dues comissions han mostrat la seua satisfacció pel premi aconseguit, rebent les felicitacions de tot el col·lectiu faller.

Publicitat