El compositor Rafael Beltrán rebrà un homenatge en l’acte dels Premis Globalis de Vila-real

El compositor vila-realenc Rafael Beltràn serà homenatjat per la seua trajectòria professional en la gala dels Premis Globalis 2017, on es reconeixerà la labor del músic conegut en l'àmbit internacional.

La Fundació Globalis, en col·laboració amb l’Ajuntament de Vila-real, rendirà un emotiu homenatge al compositor vilarealenc Rafael Beltrán per la seua dilatada trajectòria professional. L’homenatge s’emmarcarà en l’acte dels Premis Globalis 2017, que es lliuraran el dijous, 14 de desembre, a les 13.30 hores en la Biblioteca Universitària del Coneixement (BUC) de Vila-real. L’acte serà el colofó a la jornada ‘L’ABC de la innovació’, que s’emmarca en el projecte Focus Pime i Emprendeduria, impulsat per la Generalitat Valenciana a través de l’Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial (IVACE) i cofinançat pels Fons FEDER, que a més compta amb la implicació dels Centres Europeus d’empreses Innovadores (CEEI) i de la Fundació Globalis.

El Premi Trajectòria, que s’atorga cada any per part de la Fundació Globalis, ha recaigut en Rafael Beltrán per la seua carrera musical, reconeguda també en l’àmbit internacional, gràcies a la seua intensa labor com a músic. Beltrán és autor de nombroses sintonies, melodies i bandes sonores. Però si una sintonia li ha marcat especialment, és la del programa d’Informe Setmanal de Televisió Espanyola. Al costat d’ella, destaquen nombroses sèries a les quals ha posat música, com és el cas de Tauromàquia, Altres pobles, L’expedició de Malespina, documentals i obres dramàtiques. A més a més, nombrosos gèneres, adonen de la seua àmplia producció: misses grandioses com la Missa solemne dedicada a Vila-real, poemes simfònics com l’estrenat per l’Orquestra Simfònica de Castelló, Gener 1706, simfonies, quartets, concerts i música incidental han centrat la seua obra.

A més de l’homenatge a Rafael Beltrán, en el Focus Pime i Emprenedoria, que començarà a les 9 hores, s’inclouran taules paral·leles sobre innovació social i empresarial, així com el lliurament dels Premis Globalis 2017 patrocinats per Multiópticas, Dolores Cortés, Vidres, Fundación José Soriano, Esmalglass-Ítaca, Auto-Real Vila-real i Élite Cementos. El colofó de la jornada serà una conferència d’Alfons Cornellà, un dels referents de l’àmbit de la innovació en l’àmbit europeu.

 

CatalanSpanish