02:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Podem es prepara per a la seua II Assemblea

Els membres de Podem cerquen en aquesta trobada fugir de l’escenari que es van trobar en Vistalegre II on es va veure el resultat del partit, que estava molt dividit entre pablistes i errejonistes. L’escenari de l’Assemblea en aquest cas serà per debatre com serà el Podem en l’etapa post Antonio Montiel.

L’encontre tindrà lloc en el pavelló del Cabanyal de València demà a partir de les 9 del matí. L’acte inicial ho farà el mateix Antonio Montiel, qui també tancarà l’acte. Després d’ell intervindran representants d’altres ens socials i partits convidats. Les candidatures seran presentades a la vesprada “Més Morat, Més Podem”, liderada per la portaveu adjunta en les Corts, Fabiola Meco; “Marea per Aprofundir el Canvi” encapçalada per Antonio Estañ i “Obrint Podem”, amb la senadora Pilar Lima.

Les tres candidatures han fet valdre que aquest procés s’haja mantingut en termes estrictament valencians, sense membres de l’estatal pronunciant-se públicament per una o una altra opció, ja que insisteixen que el que es pretén és fomentar el diàleg per a millorar l’organització, que segons Meco, “no està per a rebequeries ni per a discussions”.

Últimas noticias

Contenido relacionado