Presenten el programa del 25 Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola

El programa que es durà a terme entre el 3 i el 12 d'agost. Es reemplaçarà la participació de grups internacionals per la de grups de la C. Valenciana.

Als jardins del castell del Papa Luna, els organitzadors del festival, Diputació de Castelló i Ajuntament de Peníscola, han presentat el programa que es durà a terme entre el 3 i el 12 d’agost. 

Després de diversos mesos de confinament existia el temor a la suspensió del certamen per a este estiu, però finalment sé celebrarà amb lleugeres modificacions: es cancel·la el piromusical amb el qual es principia el festival i es reemplaçarà la participació de grups internacionals per la de grups de la C. Valenciana.

Respecte a estos temes l’alcalde Andrés Martínez ha mostrat el seu suport als membres de Pirotècnia Tomás, habituals organitzadors del piromusical. Respecte a l’assistència d’artistes propis de la C. Valenciana, des de l’organització s’ha recalcat la participació del Cor de la Generalitat Valenciana que torna a Peníscola després de setze anys d’absència. Just enguany s’havia de commemorar el 25 aniversari del Festival, però els fastos especials programats per a este estiu s’ajornen fins a l’any que ve.CatalanSpanish