El president de Ford Europa visitarà al gener la fàbrica d’Almussafes

El president de Ford Europa, Stuart Rowley, visitarà el pròxim mes de gener del 2020 la fàbrica de la companyia automobilística a la localitat valenciana d'Almussafes, segons han indicat a Europa Press fonts de l'empresa i sindicals.

PublicitatAVL

La visita a la factoria coincideix amb “l’acceleració del nou Kuga”, encara que s’emmarca en el “calendari normal” de visites de Rowley, que “vé periòdicament” i “visita les diferents plantes de manera habitual”, han explicat des de la companyia.

De fet, estava previst que el president acudira a la planta d’Almussafes amb anterioritat però la visita es va ajornar per “temes d’agenda”, han afegit.

PublicitatRovira  

Des d’UGT, el sindicat majoritari en la planta valenciana, han apuntat que Rowley supervisarà així el llançament del Kuga i han assenyalat que, tot i que no hi ha encara una data concreta, tractaran de “mantindre algun tipus de reunió” amb el president de Ford Europa.

La visita de Rowley es produeix després de conéixer-se, el passat mes d’octubre, que la planta de Motors d’Almussafes deixarà de fabricar els motors Ecoboost de 2.0 i 2.3 litres el 2024, després que la companyia haja decidit que la nova generació d’aquests propulsors es produïsca a Amèrica del Nord a partir del 2022.

En aquest context, el comité d’empresa de Ford Almussafes va reclamar el passat 14 de novembre a la direcció europea de la multinacional nord-americana que “considere” la planta valenciana “per a construir els actuals i futurs motors híbrids per al mercat europeu”, molts dels quals s’importen actualment de fora d’Europa i s’assemblen a les plantes de vehicles europees i que garantisca el futur d’aquesta fàbrica.

Publicitat