domingo, 14 julio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

El President Ximo Puig ha visitat Peñìscola on ha mostrat el seu interés per la sanitat

El President de la Generalitat, Ximo Puig, va visitar la ciutat de Peñìscola, la portaveu municipal del PSPV-PSOE en el municipi, Isabel Esbrí, ha mostrat la seua satisfacció per la visita qui amb el seu comportament, “una vegada més”, va deixar clar que es tracta d’“un dirigent molt proper i sempre preocupat per atendre els problemes que se li plantegen”.

Com a portaveu del Partit Socialista a Peñìscola “em va fer especial il·lusió la visita al centre de salut que va entrar en servei el passat any, una obra de la qual ens sentim molt orgullosos perquè havia sigut reivindicada durant molts”.

I és que com el mateix Puig va deixar ben clar, per als socialistes “la sanitat és la gran prioritat, en la qual la Generalitat gasta cada any 6000 milions d’euros”.

Els socialistes també estem molt satisfets per l’interés que va mostrar el President a l’hora de trobar la millor solució possible per al servei d’ambulància, “una solució que resulte eficient i que es duga a terme fent un bon ús dels diners públics”.

Abans de la visita al Centre de Salut, el President va tenir una reunió de treball amb l’Ajuntament on va escoltar en primera persona qüestions autonòmiques que afecten el municipi, així com proposades de millora perquè Peñìscola puga créixer culturalment i professionalment, entre altres.

Els socialistes volem agrair el bon tracte que en matèria sanitària dispensa el Consell a la ciutat de Peníscola perquè “perquè seguim sent un lloc d’atracció turística és necessari que els serveis sanitaris siguen de la màxima qualitat”.

A hores d’ara “ningú dubta de la importància de la nostra història i de la bellesa del nostre castell i de les nostres platges, a l’hora d’atraure turistes, però tots sabem que no vindrien si l’atenció sanitària que ací es prestara no fora de qualitat”.

Encara que sabíem que era així, per als socialistes va resultar molt emotiu escoltar de boca del mateix President que per a la Generalitat “Peñìíscola és una referència turística i cultural de passat, present i, sobretot, de futur”.

Últimas noticias

Contenido relacionado