L’Audiència de Castelló condemna a quatre anys de presó a un home que va abusar de la seua filla menor d’edat

Va sotmetre a la xiqueta, de nou anys, a tocaments mentre en una hamaca de l'establiment.

La Secció Segona de l’Audiència Provincial de Castelló ha condemnat a quatre anys de presó a un home que va abusar sexualment de la seua filla menor d’edat, de nou anys, en un quiosquet de platja.

El tribunal considera provat que va sotmetre a tocaments a la xiqueta mentre es trobava amb ella en una hamaca, fets que van ser presenciats per diverses persones, entre ells els empleats de l’establiment, que van alertar a les autoritats del succeït.

La sala declara a l’acusat autor d’un delicte d’abusos sexuals comesa contra una víctima menor de 16 anys i li imposa quatre anys de presó, altres quatre anys d’inhabilitació per a l’exercici de la pàtria potestat i cinc més de llibertat vigilada.

Els fets van succeir el 29 de juliol del passat any, en un establiment hosteler situat en una platja de Castelló de la Plana, on el processament havia acudit al costat de la menor per a menjar alguna cosa.

En trobar-se totes les taules ocupades, pare i filla es van col·locar en una hamaca. Mentre la xiqueta es trobava tombada, l’acusat li va realitzar tocaments en les seues parts íntimes.

Aquests abusos van ser presenciats per diverses persones, entre altres per dos empleats del quiosquet que van avisar a la Policia amb una trucada al telèfon d’Emergències 112.

CatalanSpanish