Presó per una de les condemnades per Fitur en Gürtel que demanava l’indult

La Sala civil i Penal de l'alt tribunal de la Comunitat ha denegat la suspensió del seu ingrés a la presó mentre es tramita l'indult demanat al Ministeri de Justícia

El Tribunal Superior de Justícia valencià ha ordenat l’ingrés a la presó d’Isabel Jordánex administradora de diverses empreses del grup Correa condemnada a sis anys en la peça del cas Gürtel relativa al pavelló valencià en Fitur, i una de les tres condemnades que havia sol·licitat l’indult.

La Sala civil i Penal de l’alt tribunal de la Comunitat ha denegat la suspensió del seu ingrés a la presó mentre es tramita l’indult demanat al Ministeri de Justícia, una petició que han formulat també les condemnades Mònica Magariños i Ana Grau.

La Sala ha pres en consideració l’elevat de la seua pena (sis anys de presó per associació il·lícita, falsedat, prevaricació i malversació) i la nova condemna de l’Audiència Nacional en una altra peça del cas Gürtel, segons informa el TSJCV.

Jordán va ingressar a la presó divendres passat, el TSJCV té pendent de resoldre les peticions de suspensió d’ingrés a la presó d’altres condemnades en la causa de Fitur del cas Gürtel, mentre que la resta va entrar a la presó la setmana passada. EFE

Publicitat